Laman Utama Novel Umum Kaki Novel KN Bini Aku Tomboy Ke?

Gedung Buku Online Terbesar Malaysia

 

Sunday
Feb 25th
Novel UmumarrowKaki NovelarrowKN Bini Aku Tomboy Ke?

KN Bini Aku Tomboy Ke?


KN Bini Aku Tomboy Ke?
Click here to enlarge
RM 19.00
PDF Save page as PDF
Print Print this page
E-mail Email to a Friend

Product SKU: 978-967-5067-43-3


Product: KN Bini Aku Tomboy Ke?

Tajuk : Bini Aku Tomboy Ke?
Pengarang : Arisa Eriza
Penerbit : Kaki Novel Enterprise
ISBN : 978-967-5067-43-3
Status Stok : ADA

ZACK : Nama sebenar... Sofi Zarill Muhammad. Nama panggilan... Zack. Penampilan..rambut pendek, t-shirt, cap dan seluar jean. Pernah menjadi kegilaan Sabariah (house mate zaman belajar di universiti) dan Arin (pembantu rumah). "Suka hati aku la dengan cara penampilan aku. Janji aku tak buat dosa dengan Tuhan."

ABANG DIN : Penyelamat ketika Zack kehilangan dompet di Kuala Lumpur. Bekerja sebagai pelayan di sebuah kedai makan di tengah-tengah bandar raya Kuala Lumpur. Tiba-tiba menjadi keliru terhadap diri sendiri apabila mula jatuh hati dengan Zack. "Takkan aku ni gay kut?"

 

AZIM : Kasanove tersohor dengan ayat menggoda yang bisa mencairkan hati sang wanita. Teman sepermainan Zack sedari kecil lagi. Cuba dijodohkan dengan Zack oleh ibu bapa masing-masing. "Aku dengan kau, Zack? No way, beb!"

 

Siapakah akhirnya yang menjadi pilihan Zack? Sampai bila Abang Din beranggapan bahawa Zack itu adalah seorang lelaki? Adakah Azim akan bersara daripada menjadi kasanova?


Ask a question about this product


Sara Ahmad  (Tuesday, 04 October 2011)
Rating: 1
hahaha...novel yg sgt kurenggg...rnperkembangan karekter yg agak 'melampau'..rnmcm x ssuai karekter cmtu dgn budaya melayu..rntahla..korang pikir la
sndiri..KN Bini Aku Tomboy Ke?
VirtueMart
Your Cart is currently empty.


Follow us on Twitter