Novel Umum arrow Jemari Seni Sdn Bhd arrow JS Gadis Bertudung Merah

JS Gadis Bertudung Merah

previous productnext product

JS Gadis Bertudung Merah
Click here to enlarge
RM 16.00
Harga Biasa: RM 20.00
Pengurangan Harga: 20.00%
Save page as PDF
Print Print this page
Email to a Friend

Product SKU: 978-967-0508-30-6


Product: JS Gadis Bertudung Merah

Tajuk : Gadis Bertudung Merah
Pengarang : Jill Naura
Penerbit : Jemari Seni
ISBN : 978-967-0508-30-6
Status Stok : ADA

Hati Idzrie sudah terpaut pada si dia. Ya, dia. Gadis Bertudung Merah. Setahun dia hanya memandang dari kejauhan tanpa dia sedar gadis itu adalah kenangan silamnya!

Memori Liya sembilan tahun yang lalu hilang akibat kemalangan yang menimpanya. Kini, dia hidup berlandaskan apa yang diberitahu oleh kakaknya. Tiba-tiba, muncul dua watak asing yang mengaku mengenali dirinya yang tidak pernah diceritakan oleh kakaknya. Dia menerima salam persahabatan daripada mereka tanpa curiga. Namun, rupa-rupanya ada sebab mengapa kakaknya tidak pernah bercerita mengenai mereka. Mereka sememangnya tidak harus diingati!

Kerana inginkan kepastian, Idzrie mengumpul keberanian merisik sendiri dengan keluarga Liya. Tuah menyebelahi dirinya apabila nenek Liya menyukai dirinya. Namun, dia ada pesaing rupa-rupanya. Shahrul, calon pilihan ibu tiri Liya. Di sebalik rupa dan perlakuannya yang baik, tersimpan rahsia yang menggemparkan keluarga Liya.

Antara Shahrul dan Idzrie, siapa pilihan hati Liya? Apa pula rahsia yang disembunyikan oleh kakaknya?

***

JILL NAURA menulis Gadis Bertudung Merah yang membawa kita menelusuri kisah Marliya yang mencari kenangan lalu untuk meneruskan hidupnya dengan bahasa yang manis dan membuai jiwa.


Ask a question about this product


There are yet no reviews for this product.
Please log in to write a review.